مژگان نمکیان در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم ، با اشاره به اینکه بانک جامع اطلاعات مکانی در استانهایی همچون شیراز، اصفهان، قم و تهران راهاندازی شده است اظهار کرد: بانک جامع اطلاعاتی مکانی در استان کرمانشاه نیز در دو سطح شهری و منطقهای راهاندازی شده است.
مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات استانداری کرمانشاه عنوان کرد: در سطح شهری به ازای هر2 هزار نفر یک بانک و در سطح منطقهای به ازای هر 25 هزار نفر یک مرکز بانک اطلاعات مکانی راهاندازی شده است.
نمکیان با اشاره به اینکه استان کرمانشاه در راهاندازی این سامانه جزء استانهای پیشتاز در کشور است گفت: اطلاعات مکانی عوارض همچون دکلهای برق، رودخانهها، چاهها و روستاها با استفاده از GPS برداشت و جمعآوری شده است.
وی افزود: بانک جامع اطلاعات مکانی با هدف کاهش مأموریتهای اضافی کارکنان، کمک به نظام برنامهریزی در راستای مکانیابی لازم و اطلاعرسانی پیرامون زیرساختهای استان در جذب توریست با معرفی مکانهای دیدنی استان راهاندازی شده است.
مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات استانداری کرمانشاه عنوان کرد: این بانک از5 بخش نیروی متخصص، سخت افزاری، نرم افزاری، سازمان و دستورالعمل و اطلاعات تشکیل شده که در بخش سخت افزاری فراهم ساختم زمینه ایجاد اینترنت پرسرعت و شبکههای دولت مد نظر است.
وی افزود: پاسخگویی به محققان در اموری همچون نقشهکشی و برنامهریزی به ویژه در جلسات شورای برنامهریزی مدیران، کاهش مأموریتهای کارکنان برای بازدید از پروژهها و یکپارچهسازی اطلاعات در میان نهادهای مختلف از مزایای اصلی راهاندازی بانک جامع اطلاعات مکانی است.
نمکیان به راهاندازی این مرکز در استان و نیاز به ایجاد شبکه اینترنت و شبکه دولت به عنوان زیرساخت اشاره کرد و گفت: بانک جامع اطلاعات مکانی در دو قالب اینترنت و شبکه دولت فعال است که شبکه اینترنت به منظور دسترسی عموم مردم به اطلاعات عمومی و شبکه دولت برای انتقال اطلاعات تنها بین افراد دستگاههای مختلف است.
وی نحوه آگاهی مردم از اطلاعات را تنها از طریق مراجعه به سایت امکانپذیر دانست و افزود: بانک جامع اطلاعات مکانی از سال 88 با مدیریت استانداری و در سطح 24 دستگاه اجرایی راهاندازی شدهکه با همکاری حوزههای مختلف از جمله آب، برق، کشاورزی، منابع طبیعی، مدیریت بحران، حوزههای امنیتی، اقتصادی و صنعت و معدن اطلاعات به روز در اختیار افراد قرار داده شده است.
انتهای پیام/
نظرات شما عزیزان: